Американська багатодітна сім'я розповіла, як вони удочерили дівчинку з Албанії, у якої був синдром Дауна. Розповідь про дівчинку записав Конор – рідний син Тіма і Донни.

Подружжя вже більше 30 років разом. Вони завжди мріяли про велику сім'ю. За ці роки вони встигли народити 5 рідних дітей і шістьох усиновити. Однак сім'я здавалася не повною без дитини з Албанії. Ця мрія належить Тіму, так як дана країна є його історичною батьківщиною.

В один прекрасний день Донна знайшла в базі даних дітей, від яких відмовилися батьки дівчинку. Її ніхто не хотів брати в сім'ю через синдром Дауна. Дитину звали Кіра, тоді їй було всього 1,5 року. Фотографії дитини сподобалися всій родині. Після цього Донна написала албанській владі і співробітникам навчального закладу, де перебувала Кіра про бажання удочерити дівчинку.

Після цього кілька днів вся сім'я жила в очікуванні відповіді. Коли він прийшов, радості не було меж. Все закрутилося, сім'я отримала безліч паперів, які необхідно було заповнити і відіслати назад. Потім до них в будинок прийшли співробітники соціальної служби, щоб перевірити стан житла. Главі сімейства довелося навіть відремонтувати дах будинку, щоб не залишилося питань.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коли всі документи були оформлені, а дозволи отримані, можна було купувати квитки на літак. Вирішено було летіти всією сім'єю, адже тім хотів показати дітям історичну батьківщину.

Конор зазначив, що коли побачив вперше свою сестру, то його почуття і життя змінилися. Він бачив її наживо. Відразу забрати Кіру не вийшло. Вся сім'я приходила протягом двох тижнів, щоб спілкуватися з малятком. Співробітники дитячого будинку думали, що дитині буде складно адаптуватися, але дитину все ж віддали новим батькам і братам і сестрам. Після цього вся сім'я вирушила додому.

Конор зазначив, що синдром Дауна змінив його життя, тому що його сестра – це втілення любові, радості і щастя.

Нагадавши, Знай писав, що на Київщині прийомні батьки ведуть запеклу боротьбу за те, щоб їхні діти залишилися з ними.

Також Знай повідомляв, що Анатолій та Ірина Шміліховські взяли участь у проекті» рідні " і розповіли, як прийшли до усиновлення дітей.

Нещодавно Знай передавав, що дитину з гідроцефалією з Донбасу усиновили американці.