На Тернопільщині чоловік бігав по під'їзду багатоповерхівки, а потім вискочив на дах і збирався стрибнути вниз. Інцидент стався в Збаражі.

Співробітники Збаразького відділення поліції зробили все можливе, щоб врятувати чоловікові життя і здоров'я. Інцидент стався 18 листопада. У поліцію звернулися жителі багатоповерхового будинку зі скаргою, що невідомий бігає по під'їзду і дзвонить у всі двері. На місце подій виїхала група реагування патрульної поліції.

Коли вони приїхали на місце, чоловік спробував сховатися на горищному приміщенні і заблокував туди вхід. Після цього він виліз на дах будинку. Правоохоронці змогли потрапити на горище, а потім і на дах.

Невідомий поводився неадекватно, він не міг пояснити, що з ним сталося і навіщо він заліз на дах будинку. Була загроза, що чоловік стрибне вниз. Поліцейські відволікли увагу чоловіка і повели з даху.

Правоохоронці з'ясували особу чоловіка. Ним виявився безробітний 45-річний житель Збаража. Він перебував у той момент у стані алкогольного сп'яніння. Правоохоронці передали його родичам.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Дніпрі 80-річна пенсіонерка сиділа на підвіконні на восьмому поверсі. Жінка намагалася вчинити суїцид. Виклик рятувальникам надійшов вранці 10-го листопада близько 11-ї ранку.

Також Знай писав, що мешканка села Новоселиця з Полонського району Хмельницької області Олена Цимбалишина врятувала життя сусідським дітям. Жінка винесла їх з вогню.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві співробітники правоохоронних органів врятували пенсіонерку від самогубства. Патрульні врятували літню жінку, яка була всього за крок до самогубства.