У Тернополі малолітні вандали розмалювали меморіальну дошку, встановлену на честь загиблого на Донбасі медика-героя Володимира Вовка.

Подробиці шокуючого випадку повідомляє "20 хвилин".

Військовий лікар врятував не одне життя бійців АТО, однак жорстока війна не дала йому зберегти своє. Тернополянин загинув 7 лютого 2016 року. В будинку на вулиці Київській, 8, де проживав Володимир з родиною, встановили меморіальну дошку, аби тернополяни згадували свого героя.

Невідомі вандали пошкоджують меморіал вже не вперше. Цього разу портрет Володимира Вовка розмалювали чорним та червоним маркером, написавши на ньому образливі слова.

"Кому ця дошка заважає? Кому Володя заважає??? Кому рука піднялась? Це вже неможливо так залишати, бо наступного разу невідомо, до чого дійдуть" – запитує у відчаї вдова загиблого медика.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що раніше вандали вкрали пластиковий букет, згодом розбили вазу та лампадки. Щоразу пані Алла замінює пошкоджені речі, проте випадки вандалізму постійно повторюються.

Нагадаємо, у чернівецькому скейт-парку "Жовтневий" малолітні вандали вночі розтрощили бетонні контейнери для відходів.

Також Знай писав, що в Дніпрі вандали випробували на міцність нову огорожу парку. Вони гнули його ломом і намагалися зламати, але у них нічого не вийшло.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі комунальники розплачуються рибою за збиток, який вони завдали Дніпру під час ремонту мосту. У річку випустили риби на суму 110 тисяч гривень.