Лоурен і Трент Ноулз ростять сина, але пара планувала народити ще одну дитину. В один прекрасний день Лоурен дізналася про вагітність. Її радості не було меж. Через кілька тижнів лікарі розкрили страшну правду про вагітність.

27-річна молода мама Лоурен Ноулз з Шотландії на першому обстеженні у лікаря дізналася, що всередині неї не зародок, а пухлина. На 7 тижні жінка відчула себе погано і звернулася за допомогою з кровотечею і болями.

Медики пояснили це явище, як молярна вагітність. Вона виникає, коли у заплідненої яйцеклітини є набір хромосом від матері і в подвійному екземплярі від батька. Ця патологія може виникнути під час зачаття. Ембріон в цьому випадку не буде розвиватися, але буде розвиватися плацента, яка буде виробляти всі гормони вагітності. Найгірше було озлакацтво пухлини у Лоурен.

Жінка розповіла, що пухлина росла в ній, як дитина, а організм сприймав її, як вагітність. Коли жінка потрапила до лікарні, лікарі видалили злоякісне новоутворення. Після цього Лоурен пройшла курс хіміотерапії і втратила все волосся. Поки жінка лікувалася, її пухлина продовжувала рости. В кінці курсу лікування ракова пухлина "народилася" в хворобливих сутичках. Лоурен зазначила, що пухлина була розміром з грушу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після закінчення лікування жінці і її дружину лікарі порекомендували почекати рік перед тим, як зачати ще одного малюка. Трохи більше, ніж через рік в сім'я з'явилася на світ дочка інді, яка радує батьків посмішкою.

Нагадавши, Знай писав, що на Дніпропетровщині сімейна пара виховує сімох сиріт. Старша сестра з чоловіком забрала під опіку сімох братів і сестер після смерті батьків дівчини.

Також Знай повідомляв, що юний українець зміг успішно перемогти рак.

Нещодавно Знай передавав, що медики виписали з лікарні пацієнток, яким провели операції на відкритому серці. Вперше таке зробили на Буковині.