В Італії померла Українка. Жінка поїхала на заробітки і померла в чужій країні. Смерть виявилася раптовою.

Повідомляється, що в Італії раптово померла мешканка Тернопільщини Галина Загребельна. Причини смерті жінки поки невідомі. Про трагедію йдеться в повідомленні групи Баданте Брешія (Badante di Ucraina a Brescia) в Facebook.

У повідомленні автор Світлана Кипещук попросила всіх помолитися за упокій душі померлої.

[embed]https://www.facebook.com/photo?

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Польщі, в одному з населених пунктів Бжезинського повіту Лодзинського воєводства, після затримання помер 44-річний українець. Українець прибув до Польщі 10 листопада для роботи на будівництві. А на момент трагедії перебував на обов'язковому карантині, проте не дотримувався його.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також Знай писав, що в березні 2020 року в аеропорту Лісабона загинув українець Ігор Гоменюк, якому незаконно відмовили у в'їзді до Португалії. Прикордонники били українця і ізолювали його в окремому приміщенні без доступу до зв'язку і можливості вийти. Португальська прокуратура пред'явила звинувачення у вбивстві трьом інспекторам служби у справах іноземців і кордонів в аеропорту Лісабона.

Нещодавно Знай передавав, що за кордоном загинув український заробітчанин з України. 29 жовтня, в Словаччині, в Братиславі помер житель села Роскосов Закарпатської області Віктор Мачка. Причини та обставини загибелі хлопця не вказані.