У Тернопільській області в Лановецькому районі на узбіччі дороги знайшли тіло жінки. Вона померла від травм і втрати крові.

На узбіччі однієї з трас Лановецького району рідні доньки виявили тіло матері з ушкодженнями. На тілі жінки були синці і рани, а також лікарі виявили внутрішні пошкодження і внутрішню кровотечу. Правоохоронці взялися за розслідування.

Як з'ясувалося, загибла жила разом з дочками. Вона заробляла на життя чищенням пір'я подушок і часто їздила по навколишніх селах. Також жінка виїжджала в Молдову до родичів.

Жінка приїхала із закордону і посварилася з донькою. Після цього вона поїхала в невідомому напрямку. П'ять днів про її місце знаходження не було нічого відомо. У ніч на 17 листопада доньці зателефонував її дід і розповів, що йому зателефонувала загибла і розповіла, що її життя в небезпеці і попросила допомогти. Також вона повідомила, що її везуть в Лановецький район.

Жінки вирушили на пошуки матері. Вони виявили її ще тепле тіло на узбіччі дороги. Жінки спробували врятувати загиблу і доставили її в лікарню, але лікарі констатували смерть. Судово-медична експертиза встановила, що жінку били і завдали їй рани. Також в неї виявили внутрішню кровотечу. Правоохоронці шукають вбивцю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Закарпатті за загадкових обставин загинув 23-річний житель Рівненської області. Рідні виключають варіант самогубства. Хлопець проходив службу в прикордонному загоні.

Також Знай писав, що вітчим викинув 13-річного пасинка у вікно і спробував накласти на себе руки. Перед цим він поскандалив зі своєю цивільною дружиною-матір'ю хлопчика і влаштував погром у квартирі.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії друг батька розправився з його 6-річним сином. Дитині відрубали голову і порізали ножем.