У неділю 22 листопада пройшов черговий ефір шоу «Танці з зірками». Глядачам показали зачаровують постановки і відточені танцювальні па. На паркет вийшли не тільки учасники проекту, а й ведучі.

12 випуск проекту став останнім для пари Сергія Танчинця та Яни Цибульської. Далі за шанс стати переможцями поборються Санта Дімопулос, Надія Мейхер, і Юлія Саніна з партнерами Максом Леоновим, Кирилом Васюком і Дімою Жуком.

Надія Мейхер і її партнер Кирило Васюк, А також Юрій Горбунов здивували публіку постановкою танцю, в якому показали всю суть фільму «За двома зайцями». Глядачі бурхливо аплодували, а один із суддів проекту Григорій Чапкіс зазначив, що йому поставка дуже сподобалася.

"Балдеж! Театрально, майстерно, музично", заявив Чапкіс під час ефіру.

Пара отримала наступні оцінки від суддів-Чапкіс – 10, Яма – 10, Кухар – 10, Нікітюк-10.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що Леся Нікітюк перетворилася на Влада Яму посеред прямого ефіру шоу " Танці з зірками". артистка і телеведуча показала лису голову, Чорного лебедя і невелику пенсію. Вона розповіла, що взяла всього потроху від кожного судді.

Також Знай писав, що Тарас Цимбалюк і його партнерка з танців радують шанувальників новими фото в соцмережах. Пара часто фотографується з оголеними частинами тіла. Це стало предметом бесіди з Катею Осадчою.

Нещодавно Знай передавав, що Санта Дімопулус розповіла, як спілкується з Надією Мейхер. Артистки мило спілкуються про повсякденні справи і розбавляють повідомлення смайликами з сердечками і поцілунками.