На Тернопільщині прощаються з Ігорем Цепенюком засновником та керівником ГО «Ротарі клуб Тернополя». Про смерть чоловіка повідомили на сторінці "6 резервної сотні ДУКПС-Тернопіль".

У повідомленні сказано, що помер волонтер, друг, підприємець, добра і світла людина Ігор Цепенюк. Ця людина відрізнявся від інших сильною жагою допомагати іншим, тим, хто цього потребував. Також його побратими і колеги говорять, як про сильну і цілеспрямовану людину.

Ігор Цепенюк був одним з тих, хто за 7 років війни не втомився допомагати військовим добровольцям. Він був одним з небагатьох, хто розумів важливість виховання молодого покоління в патріотичному середовищі.

Про трагічну новину написала на своїй сторінці волонтер Вікторія Лень. Вона підтвердила, що Ігор Цепенюк помер від ускладнень коронавірусу.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що зупинилося серце сержанта служби судової охорони у Львівській області Михайла Гурського. Передчасно пішов з життя сержант служби судової охорони у Львівській області Михайло Гурський. Причини смерті молодого чоловіка не повідомляються.

Також Знай писав, що фельдшера швидкої Геннадія Пангелова виписали з лікарні після місяця боротьби з коронавірусом. Він розповів, як протікає тривала хвороба і що думає про тих, хто не користується засобами захисту. Чоловік пролежав на лікарняному ліжку 25 днів.

Нещодавно Знай передавав, що після тривалої боротьби з коронавірусом помер 43-річний викладач, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Львівського НАУ Роман Попівняк. Чоловікові було 43 роки.