Баклажани дуже корисні. Вони мають неповторний смак. Однак не всі господині знають, як їх приготувати. На цей раз ми пропонуємо оригінальний рецепт баклажанів з м'ясом під сиром. Цю страву готувати швидко і просто.

Інгредієнт

  • баклажани-2 штуки;
  • фарш курячий-500 грам;
  • яйця-3 штуки;
  • цибуля ріпчаста 1 штука;
  • часник-3 зубчики;
  • сіль, спеції - за смаком.

Спосіб приготування

Баклажани потрібно нарізати слайсами уздовж або навскоси, щоб вийшли довгі шматочки. Куряче філе потрібно перетворити в фарш за допомогою м'ясорубки.

На кожен шматочок баклажана викладається фарш. Його потрібно гарненько притиснути до шматочка баклажана і сплюснути. Все це обвалюється в борошні, а потім у збитому підсоленому яйці. Отримана корж обсмажується на сковороді фаршем вниз. Перед подачею зверху потрібно посипати зеленню або тертим сиром.

Нагадавши, Знай повідомляв, що кулінарний експерт, суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова поділилася унікальним рецептом лазаньї. Серед інгредієнтів цієї страви є баклажани, які роблять його неповторним.

Також Знай писав, що однією з найпопулярніших закусок близькосхідної кухні є бабагануш. Це овочевий хумус або паштет, який готується на основі запечених баклажанів. Паштет з баклажанів зможе замінити м'ясний аналог.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що смак баклажанної ікри знайомий кожному з дитинства. Делікатес, що вражає своєю простотою і вишуканістю, продовжує зводити з розуму і малих і старих.