Баклажани дуже корисні. Вони мають неповторний смак. Однак не всі господині знають, як їх приготувати. На цей раз ми пропонуємо оригінальний рецепт баклажанів з м'ясом під сиром. Цю страву готувати швидко і просто.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
- баклажани-2 штуки;
- фарш курячий-500 грам;
- яйця-3 штуки;
- цибуля ріпчаста 1 штука;
- часник-3 зубчики;
- сіль, спеції - за смаком.
Спосіб приготування
Баклажани потрібно нарізати слайсами уздовж або навскоси, щоб вийшли довгі шматочки. Куряче філе потрібно перетворити в фарш за допомогою м'ясорубки.
На кожен шматочок баклажана викладається фарш. Його потрібно гарненько притиснути до шматочка баклажана і сплюснути. Все це обвалюється в борошні, а потім у збитому підсоленому яйці. Отримана корж обсмажується на сковороді фаршем вниз. Перед подачею зверху потрібно посипати зеленню або тертим сиром.
Нагадавши, Знай повідомляв, що кулінарний експерт, суддя кулінарного реаліті-шоу "МастерШеф" Тетяна Литвинова поділилася унікальним рецептом лазаньї. Серед інгредієнтів цієї страви є баклажани, які роблять його неповторним.
Також Знай писав, що однією з найпопулярніших закусок близькосхідної кухні є бабагануш. Це овочевий хумус або паштет, який готується на основі запечених баклажанів. Паштет з баклажанів зможе замінити м'ясний аналог.
Нещодавно Знай передавав, що смак баклажанної ікри знайомий кожному з дитинства. Делікатес, що вражає своєю простотою і вишуканістю, продовжує зводити з розуму і малих і старих.