На Тернопільщині у лісосмузі виявили тіло чоловіка. Останки перебували в посадці більше 3 тижнів. 24 листопада їх виявила місцева жителька.

У заростях між селом Мала Карначівка та трасою Ланівці-Тернопіль. Жінка відразу ж зателефонувала в поліцію. На місце прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з'ясували, що тіло належить чоловікові у віці 35-40 років.

При ньому не виявили документів. Однак у поліції розповіли, що він був одягнений в осінню куртку синього кольору, сині джинси, спортивна сіра кофта, теплі шкарпетки і світлі черевики.

Також правоохоронці зазначили, що на тілі вже з'явилися гнильні зміни, що підтверджує тривалість перебування тіла в даному місці. Причину смерті поліція обіцяє встановити під час проведення судово-медичної експертизи.

Нагадавши, Знай повідомляв, що молодая мати задушивши свого малий дітей, після чого пішла пити. Інцидент стався в Росії. В одній з московських квартир виявили тіла двох дітей зі слідами удушення. Їх трупи виявив батько, який повернувся ввечері з роботи. Поруч лежала п'яна 26-річна мати. За попередньою інформацією, діти були задушені подушкою. В ході допитів мати зізналася у вбивстві.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, що в Києві виявили труп жінки зі слідами насильницької смерті. Як зазначається, тіло жінки було виявлено 13 жовтня близько 15: 27 в Голосіївському лісі, неподалік від будинку №60/3 по вулиці ягідній. Експерти зробили попередній висновок після огляду тіла. Вони вважають, що її вбили.

Нещодавно Знай передавав, що в центрі Івано-Франківська виявили тіло людини.