Оселедець-досить смачне і корисне блюдо, яке готують в різних країнах.

Якщо кілька століть тому засолювання риби була єдиним способом зберегти її на тривалий час, то зараз це лише спосіб порадувати себе і рідних смачним делікатесом. Однак від цього рецептів соління оселедця менше не стало. Сьогодні пропонується рецепт засолювання оселедця за 2 години.

Інгредієнт

  • оселедець свіжоморожена-1 кг або 3 штуки;
  • перець горошком-4 штуки;
  • сіль-3 столових ложки;
  • цукор-2 столових ложки;
  • яблучний сік-0,5 склянки;
  • масло рослинне – соняшника і оливкова) - 2 столових ложки.

Спосіб приготування

Рибу потрібно розморозити, очистити від нутрощів, плавників і лушпиння. Після цього кожну рибу потрібно ретельно промити під проточною водою. Після цього з риби знімається шкірка, тушки розрізаються на невеликі шматочки.

Яблучний сік потрібно трохи розігріти, щоб він був теплий, але не гарячий. У нього додаються спеції і перемішується все. Рибу потрібно залити цим маринадом і залишити на 2 години.

Нагадавши, Знай писав, що оселедець можна засолити в банку з морквою і цибулею. Цей рецепт прийшов з Голландії, де рибу солили в свіжому вигляді. Риба набуває ніжний і солодкуватий смак і незвичайний аромат.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також Знай, що океанічний оселедець-це фантастично корисна риба. Вона містить величезну кількість омега - 3 жирних кислот і вітамінів, які корисні для вашого здоров'я. Цю рибу потрібно правильно вибирати, щоб отримати максимум корисних речовин.

Нещодавно Знай, що почитати оселедець дуже легко, потрібно лише знати секрет. Спочатку підготуйте обробну дошку, гострий ніж і ємність, в яку ви будете відкладати ікру або молоки. а далі потрібно слідувати інструкції.