Відомий продюсер і колишня дружина Олександра Пономарьова активно веде сторінку в Instagram. Вона публікує рецепти і фото страв, показує нові образи і навіть хвалиться тим, що росте біля її будинку.

Цього разу Олена Мозгова вирішила показати, яке багатство знайшла біля власного будинку наприкінці листопада. Продюсер сфотографувала гриб. Вона пояснила, що це печериця, яка виросла у дворі.

Об'ємна капелюшок гриба і коротенька ніжка дійсно нагадують печериця. Невідомо чи зірвала Мозгова цей гриб, але знімок користувачі оцінили.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У коментарях Передплатники відзначили, що в цьому році природа подарувала багато грибів, які ростуть з весни. Грибники виходили на тихе полювання і влітку після дощів.

Нагадавши, Знай писав, що Олена Мозгова розповіла у своєму Іnstagram, про свій корисний сніданок з томатами, авокадо і пророщеним зерном. Правильне харчування і здоровий спосіб життя - до цього з часом доходять всі свідомі люди, які хочуть мати нормальний вигляд і стан здоров'я. Вона сфотографувала блюдо. Незважаючи на незвичайний склад воно виявилося апетитним, що і відзначили користувачі в коментарях.

Також Знай повідомляв, що Олена Мозгова порівняла людей зі спеціями. Вона розповіла про людей, які викликають кардинально різні почуття. Також Мозгова порівняла людей зі спеціями - одних спробуєш і все життя уникаєш, а без інших жити не можеш.

Нещодавно Знай передавав, що Мозгова показала в Мережі, як її маленька дочка Соля їсть борщ. За словами продюсерки, дівчинка довгий час відмовлялася пробувати борщ незважаючи на всі спроби матері.