На Тернопільщині розшукують жінку, яка пішла з дому і більше не виходила на зв'язок з рідними.

Працівники Гусятинського відділення поліції розшукують жительку села Красне Комуницьку Наталія Василівну. 8 листопада вона зібрала речі і вирушила в обласний центр, тому вона не повернулася.

Комуницька Наталія народилася в 1975 році. Прикмети-зріст 160-165 см, середньої статури, волосся довге каштанового кольору. У жінки були діагностовані психічні розлади. У день зникнення вона була одягнена в дублянку коричневого кольору, чорну шапку і штани сірого кольору.

Правоохоронці попросили зв'язатися і надати всю інформацію про зниклу або про її місце знаходження. Передати інформацію можна на гарячу лінію 102.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Тернополі шукають рідних жінки, яка втратила пам'ять. У благодійному фонді "Карітас" шукають, хто міг би знати мешканку обласного центру, яка опинилася в притулку. У благодійному фонді розповіли, що жінка перебуває у них в теплі, але нічого не може сказати про себе і своїх рідних.

Також Знай повідомляв, що у Чернівцях до відділку поліції прийшла 74-річна жінка і розповіла, що у вівторок, 24 листопада, близько 17:00 її 41-річний син вийшов з дому і досі не повернувся. Чоловік страждає психічними розладами. Мати переживає, що він не зможе обійтися без допомоги постронних.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області розшукують зниклу 15-річну дівчину. Ніхто не знає де вона знаходиться зараз. Дівчина вийшла з гуртожитку, де вона проживає під час навчання і більше не повернулася.