На Тернопільщині чоловік виявив тіло власного сина у покинутій вантажівці.

Чоловік протягом двох днів шукав зниклого 37-річного сина. Загиблий жив у селі в Гусятинському районі Тернопільщини. В результаті пошуків 26 листопада він виявив тіло молодого чоловіка в покинутій вантажівці ГАЗ. Батько покійного викликав поліцію і швидку на місце події. Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції в Тернопільській області.

Правоохоронці не виявили на тілі явних слідів насильства. Відомо, що померлий зловживав алкоголем. Експерти та правоохоронці пообіцяли назвати причину смерті після проведення судово-медичної експертизи.

Нагадавши, Знай писав, що в Закарпатській області виявили тіло пастуха. Рятувальники розповіли, що о 18:45 отримали повідомлення про те, що місцевий житель 1956 року народження загубився під час випасу овець. Рятувальники виявили тіло чоловіка. Причини смерті з'ясовуватимуть експерти і поліція.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині у лісосмузі виявили тіло чоловіка. Поліція дала опис загиблого і заявили, що тіло пролежало в лісі близько трьох тижнів, тому на ньому почалися незворотні процеси гниття. Правоохоронці ведуть розслідування і встановлюють особу загиблого.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві виявили труп невідомої жінки. Поліція просить допомоги в упізнанні загиблої. Як зазначається, тіло жінки було виявлено 13 жовтня близько 15: 27 в Голосіївському лісі, неподалік від будинку №60/3 по вулиці ягідній. На трупі молодої дівчини, за висновком експертизи, помітні ознаки насильницької смерті.