Чим здивувати сім'ю на вечерю? Це одвічне питання задають собі більшість господинь. Пропонуємо незвичайний рецепт картопляних пиріжків з овочевою начинкою. Ця страва не залишить байдужими нікого.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнт
- картопля відварна-500 грам;
- яйце 1 шт;
- сметана – 1 столова ложка;
- борошно-300 г;
- сіль, спеції - за смаком.
- цибуля ріпчаста-2 штуки;
- морква-2 штуки;
- солоні огірки-6-7 штук;
- вершкове і рослинне масло.
Спосіб приготування
Цибулини потрібно очистити від шкірки, дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору. До цибулі потрібно додати терту моркву. Все потрібно обсмажити до м'якого стану. Солоні огірки труться на тертці. З них потрібно віджати сік і обсмажити на сковороді 7-10 хвилин. До овочевої суміші потрібно додати шматочок вершкового масла. Всі овочі потрібно добре перемішати.
Тісто для пиріжків готується наступним чином. Відварну картоплю розминається на однорідну масу. У неї додається яйце і столова ложка сметани. Все добре перемішується. У картоплю поступово підсипається борошно і замішується тісто.
З отриманого тесту потрібно сформувати ковбаску і розділити на невеликі шматочки. Кожну заготовку потрібно обваляти в борошні і зробити руками корж, в яку викладається начинка. Зверху накривається все ще однією частиною тесту.
Кожен пиріжок обсмажується на сковороді до рум'яної скоринки і подаються до столу.
Нагадавши, Знай розповідав, як приготувати фаршировані баклажани на зиму.
Також Знай, як зробити дріжджове тісто при мінімальних тимчасових витратах.
Нещодавно Знай передавав, що чебуреки можна приготувати на пиві.