Тернопільський монах став зіркою соціальної мережі, розповідаючи людям про забобони, наркотики та рок-н-роль.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає "Шо там" на YouTube.

Сергій Гончаров - корінний білорус. Він переїхав з рідної країни до Тернополя і вивчив українську мову. Глядачі його шоу часто вважають, що він народився в Україні, та іноді обговорюється в промові.

Сам він є монахом і живе в монастирі Української греко-католицької церкви в Тернополі. Кілька років тому він вирішив завести власний блог на YouTube, щоб говорити з людьми, далекими від церкви, а вже сьогодні під ніком "Падре Серж" зібрав понад 13 тисяч підписників.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Я - редемторист, і наша місія йти до людей, для яких стандартна проповідь не промовляє", - пояснює Сергій Гончаров.

У своїх роликах Сергій відповідає на питання, які хвилюють людей:

"Свої теми беру з бесід. Люди запитують, що їх хвилює, а я розповідаю в блозі".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Тернопільщині прихожанка храму зробила вишуканий подарунок священнослужителю. Жінка вишила його портрет бісером і передала його в храм.

Як повідомляв портал Знай.иа, священик в Одеській області незвичайним чином звернувся до Президента з проханням про ремонт доріг в районі.

Також Знай.иа писав, що у Чернівецькій області при чоловічому монастирі знаходиться дитячий будинок, де виховують сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.