На Тернопільщині сталася різанина між сімейною парою-47-річний чоловік зарізав свою 43-річну дружину.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП в Тернопільській області.

Повідомляється, що інцидент стався близько 14:00 27 листопада в одному з будинків Борщівського району Тернопільської області. За попередньою інформацією, чоловік і дружина посварилися на грунті ревнощів. В ході конфлікту чоловік схопився за ніж і завдав дружині два удари по обличчю і руках.

Після скоєного чоловік хотів покінчити життя самогубством, перерізавши собі горло, проте поріз виявився неглибоким, і він втік з дому.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Місце злочину / фото: ГУНП
Місце злочину / фото: ГУНП

Знаряддя вбивства / фото : ГУНП
Знаряддя вбивства / фото : ГУНП

Тіло загиблої матері в будинку знайшов син. Він викликав поліцію і швидку допомогу, проте жінка загинула ще до приїзду медиків від крововтрати. В ході слідчо-оперативних дій правоохоронцям вдалося виявити нападника.

Чоловік був затриманий згідно зі статтею 208 КПК України. Він зізнався у скоєному. Йому інкримінують частину 2 статті 1212 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, яке призвело до смерті потерпілого).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на виїзді з Тернополя сталася смертельна ДТП за участю кількох автомобілів.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі жінка травмувала доньку за допомогою консервної банки.

Також Знай.иа писав, що в одній з маршруток у Тернополі п'яний чоловік почав викручувати руки кондуктору.