Дочка загиблого героя АТО Женя Багірова розповіла, як постійно згадує про батька і розмовляє з ним, коли знаходиться одна.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає видання "Голос Америки".

З моменту початку агресії на Сході України громадяни, які проживають закордоном, надали величезну допомогу різними способами. Зокрема, американські українці допомагають сім'ям загиблих воїнів, в першу чергу дітям, психіка яких ослабла після втрати батька.

Женя Багірова-Дочка загиблого героя АТО. Навіть через кілька років після його загибелі, дівчинка згадує про нього, ніби він все ще поруч. Звістка про смерть батька прийшла, коли їй було всього 12 років.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я тата сильно любила. Дуже веселий, дуже хороший", - каже Женя.

Зараз вони з матір'ю живуть у приватному будинку в Ірпені під Києвом. Женя досі не може змиритися з втратою батька. Він каже, що він постійно поруч, шкода тільки, що його не можна обійняти. Вона часто розмовляє з ним наодинці: розповідає про успіхи в школі і прочитаних книгах.

"Всі говорять, ніби я сама з собою вдома розмовляю, але насправді я з татом розмовляю, - каже Женя, - я в голові так зробила, що він у мене живий".

Її батьком був Ільгар Багіров, позивний"Балу". Він був українським патріотом азербайджанського походження. Був легендарним командиром блокпоста під Дебальцевим. Загинув у вересні 2014 року. На його честь одну з вулиць в Ірпені назвали його ім'ям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що українські військові збили безпілотник і змусили диверсантів рятуватися втечею: ворог залишив заборонені міни.

Як повідомляв портал Знай.иа, Харківський кіборг пройшов пекло Донбасу і знайшов щастя під мирним небом: "життя після війни існує".

Також Знай.иа писав: пільги учасникам АТО та їх сім'ям: які покладаються, як їх отримати.