Житель Тернопільської області встановив власний рекорд, піймавши 26-кілограмового сома.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає видання "LanNews".

Неймовірний рекорд вдалося встановити жителю Лановецького району Тернопільської області Антону Закитнюку. Величезний сом попався йому на гачок у верхньому любительському ставці в Ланівцях. Хижак протягом години намагався битися з рибалкою, проте останньому вдалося перемогти, витягнувши рибу за допомогою підсаки.

Довжина трофея - 1,5 метра, а вага – 26 кілограм. Згідно зі встановленими параметрами, вік риби близько 8 років.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Антон Закитнюк / фото: LanNews
Антон Закитнюк / фото: LanNews

"Ви собі навіть не уявляєте, яку дозу адреналіну я отримав, - розповідає Антон Закитнюк. - Навіть не думав, що веду боротьбу з гігантським сомом, думав, що це товстолобик. Коли витягнув, дух перехопило - такого гіганта ще ніколи не щастило зловити. Це мій своєрідний рекордний улов, а в минулому році вдалося зловити 18-кілограмову рибину".

Вражені трофеєм були і близькі рибалки-вони спочатку не знали, що робити з такою великою тушею. Тим більше, що сом не відрізняється особливими смаковими якостями. За підсумком велика частина риби пішла на тушонку, а кілька шматочком сімейство вирішило закоптити, щоб пригостити друзів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рибалка з Кривого Рогу вивудив з Дніпра дві великі щуки.

Як повідомляв портал Знай.иа, українець здолав річкового "монстра", схоже на новий рекорд: 13-кілограм справжнього хижака.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі рибалці вдалося зловити трофейного ляща на хижу снасть.