Стало відомо про те, що в рамках акції «16» днів проти насильства, на Театральному майдані, що в Тернопільській області, зробили цікаву інсталяцію.

Таким чином, повідомляється, що на Театральній площі поставили 600 пар жіночого взуття. Вони позначають протест проти насильства над жінками. Дійсно, гідна справа.

Люди кажуть, що це їх змусило переосмислити ставлення до проблеми, і змінює реакцію тих. хто раніше ставав свідками насильства, або ж жертвами.

У Тернополі розкидали 600 пар жіночого взуття, фото: Файний Тернопіль
У Тернополі розкидали 600 пар жіночого взуття, фото: Файний Тернопіль

Це велика проблема, зокрема, не тільки в Україні, але, і по всьому світу.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Жінки, які стають жертвами насильства найчастіше мовчать про це, і тримають все в собі.

Тема домашнього насильства в сучасному українському суспільстві як ніколи на слуху. До сих пір слово абьюз було незрозумілим багатьом. Однак сьогодні ситуація змінилася і все більше людей виступають проти домашнього насильства

Найчастіше абьюзери сприяють розриву всіх соціальних зв'язків партнера, адже з одного боку тисне патологічна ревнощі, з іншого – бажання одноосібно контролювати свободу і інтереси іншого. Причина такої поведінки найчастіше ховається в дитинстві, в якому був схожий травматичний досвід, і прояв насильства тут – навчений спосіб захиститися від агресивного середовища.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українці визнані найнещаснішою нацією Європи.

Як повідомляв портал Знай, харків'яни повстали проти диктатури Лукашенка в Білорусі, Янукович перед очима:"ми з вами, брати".

Також портал Знай писав, що білоруська влада прийняла вимоги протестувальників.