Відомий український артист Віктор Павлік поділився чуйним фото з мамою на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що Віктор Павлік не так часто показує свою сім'ю на просторах інтернету, але, мабуть бувають дні, коли хочеться поділитися сімейними буднями.

І ось, в середу, 2 грудня, на сторінці артиста в соціальній мережі Instagram з'явився кадр разом з мамою. Він пише, що відвідав її, чому дуже радий. Вони, судячи зі знімка, щасливі побачитися, адже, це відбувається не так часто, як хотілося б.

У коментарях користувачі побажали мамі довгих років життя, а також щастя, адже, ці фактори одні їх найважливіших в наш час.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Також, багато відзначили сильну схожість між ними, дуже схожі.

У Віктора і його 80-річної мами Олександри Павлик прекрасні стосунки. Мама у всьому підтримує сина, і завжди розуміла, скільки він себе пам'ятає.

Варто зазначити, що кількома місяцями раніше Віктор Павлик втратив сина Павла Павлика. Хлопець помер після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням.

Після цього артист з головою пішов у роботу і навіть скасував весілля з його дівчиною Катериною Репяховою.

Нещодавно Знай передавав, що Віктор Павлік засвітився з колегою по сцені Павлом Зібровим.

Також Знай повідомляв, що молода дружина Віктора Павлика Катерина Реп'яхова розповіла про безгрошів'я після весілля.

Нещодавно Знай писав, що Катерина Реп'яхова розповіла, як закрутила роман з Віктором Павликом.