Багато хто обожнює котлети по-київськи, адже це блюдо дуже смачне, ситне і просте в приготуванні. Рецепт котлет по київськи з курки опублікували на сторінці "Что приготовить на ужин" у соцмережі Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Для приготування котлет по-київськи необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

Начинка

  • Вершкове масло (25-30 грам а одну котлету)
  • Часник
  • Лимонний сік
  • Цедра лимона
  • Кропу
  • Сіль

Яловичина

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
  • Куряча грудка
  • Лимонне масло

Панірування

  • Борошно
  • Збиті яйця
  • Панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

Начинка

1. У розм'якшене вершкове масло необхідно додати сіль, часник, лимонний сік, трохи цедри лимона і кріп.

2. Все це необхідно добре перемішати, сформувати невеликий брусочок, загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 30 хвилин.

Підготовка м'яса

1. Курячу грудку необхідно порізати на пласти, відбити і посолити.

2. На край філе покласти шматочок лимонного масла і загорнути його в рулетик.

Приготування котлет по-київськи, фото: Facebook Що приготувати на вечерю
Приготування котлет по-київськи, фото: Facebook Що приготувати на вечерю
приготування котлет по-київськи, фото: Facebook Що приготувати на вечерю

Панірування

1. Паніровку необхідно робити послідовно: спершу філе обкатати в борошні, потім в яйці, потім в сухарях, знову в яйці і снів а в сухарях (борошно-яйце-сухарі-яйце,сухарі).

2. Котлети потрібно добре прим'яти і помістити їх на 30 хвилин в морозилку

Приготування котлет по-київськи, фото: Facebook Що приготувати на вечерю
Приготування котлет по-київськи, фото: Facebook Що приготувати на вечерю
приготування котлет по-київськи, фото: Facebook Що приготувати на вечерю

Приготування

1. Котлети потрібно обсмажити у фритюрі до золотистого кольору.

2. Викласти котлети в жароміцний посуд і відправити в розігріту духовку. Випікати 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Приготування котлет по-київськи, фото: Facebook Що приготувати на вечерю
Приготування котлет по-київськи, фото: Facebook Що приготувати на вечерю
приготування котлет по-київськи, фото: Facebook Що приготувати на вечерю

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, шведське печиво від Ревізора панкової забезпечить різдвяний настрій

Як повідомляв портал "Знай.uа", відкритий пиріг з макаронами і фаршем - ситне блюдо для самих голодних ротів

Також, "Знай.uа" писав, що долма з яловичини прикрасить стіл на Новий рік 2020: обійдемося без банального олів'є