У Тернополі шкуродери познущалися над голубом. Про це повідомила журналіст Тернопільської міської ради Nadiia Nimets на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За словами дівчини, вона прийшла на зустріч і чекала людину, як раптом на асфальт впало мертве тіло голуба. Журналістка озирнулася і зрозуміла, що птахові відкрутили голову.

Читайте Знай в Google News!

"Домовилася за зустріч, чекаю людини, як раптом з балкона будинку чую незрозумілий крик... Звідти вилітає голуб і падає на землю, б'ючи крилами в конвульсіях. Підійшовши ближче з'ясувалося, що птиці відкрутили голову і викинули. Асфальт в крові, голова голуба окремо, тулуб окремо."- написала Nadiia Nimets.

Публікація Nadiia Nimets: Facebook
Публікація Nadiia Nimets: Facebook
Публікація Nadiia Nimets: Facebook

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Дівчина була шокована подією і засудила тих, хто познущався над беззахисним птахом.

"У мене шок. Я не знаю ситуації, але якщо голуб прибився погрітися або в пошуках їжі, не думаю, що це нормальна реакція людини так її вбити, можна було б злякати щоб та полетіла. Одним словом, нелюди." - додала Nadiia Nimets.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Зеленського почали бити цуценят і дітей

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині відморозки катували малюка заради лайків

Також, "Знай.uа" писав, що прикарпатців закликали не будити маленьких " друзів Дракули"