Школярі з Тернопільщини відправили піджарки захисникам на передову, про це розповіла Світлана Обрин на сторінці Бережанської гімназії імені Б. Лепкого у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що учні п'ятого класу Бережанської гімназії імені Б. Лепкого відправили солодощі військовим, які захищають Україну на передовій.

Читайте Знай в Google News!

"Добро і милосердя – це два крила, на яких тримається людство. Бережанська школа-гімназія багато уваги приділяє волонтерству і головне - більшість з нас розуміє, що світ тримається на добрі і хороших вчинках." - написала Світлана Обрин.

Вона підкреслила, що п'ятикласники гімназії імені Б, Лепкого вчаться проявляти милосердя і дарувати добро з юного віку, тому разом з батьками приготували солодощі для українських захисників.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Школярі оговтали солодощі українським захисникам: Fаcebook
Школярі оговтали солодощі українським захисникам: Fаcebook
школярі оправили солодощі українським захисникам: Ffcebook

"Учні 5 класу та класний керівник Оксана Григорівна Брідун не просто говорять про добро і чекають його від інших, а реально діють, намагаються зробити світ кращим, красивішим своїми добрими, корисними справами. Учні спільно з батьками приготували солодощі та передали нашим захисникам напередодні Дня Збройних сил .Спасибі!" - додала Світлана Обрин.

Публікація Світлани Обрин: Facebook
Публікація Світлани Обрин: Facebook
Публікація Світлани Обрін: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що школярі з Франківська показали Чапкісу та ямі, як потрібно танцювати

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олена Зеленська представила нове меню для шкільних їдалень

Також, "Знай.uа" писав, що під Харковом дітей не пускають до школи до уроків