Стало відомо про те: що під Тернополем впав літак. Є жертви. Перші подробиці з місця катастрофи.

Таким чином, повідомляється, що стався даний інцидент поруч з селом Слобода, що в Козівському районі. За попередніми даними, одна людина померла.

У поліції Тернопільської області отримали повідомлення про катастрофу літака приблизно о 17: 00. Подзвонили очевидці трагедії.

У полі поруч з селом, місцеві жителі побачили, як літак різко падає. На місце виїхала слідча група, яка і знайшла літак з розбитою кабіною, відірваним мотором, і з тілом людини.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На даний момент співробітники правоохоронних органів продовжують працювати на місці, щоб з'ясувати якомога більше подробиць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, військовий літак впав на будинок у житловому районі: є загиблі, вся округа в диму. Він впав прямо посеред міста Фолі, штат Алабама, і згодом відразу ж загорівся, а вогонь перекинувся на житлові будинки.

Як повідомляв Знай, ДБР приголомшило заявою про катастрофу Ан-26 під Харковом: "З двигуном було все в порядку»

Знай писав, половина Бейрута зруйнована, іншу-паралізував колапс: влада мовчить. Ліванці починають висловлювати своє невдоволення через відсутність реакції уряду на потужний вибух у столиці.