Стало відомо про те, що водій маршрутки в Тернополі відвіз пасажира в лікарню, і віддав свої гроші. У чоловіка був інсульт.

Таким чином, повідомляється, що в Тернопільській області водієві маршрутки довелося з'їхати з рейсу, щоб відвезти пасажира в лікарню. Він розглянув, що людині в салоні погано, і у нього всі ознаки інсульту.

Швидку чекати не став, так як це могло зайняти багато часу, і могло бути занадто пізно. Біля лікарні водій віддав всі гроші, які у нього були при собі.

Про це розповіли в сюжеті ТСН.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чоловік їхав на базар, щоб продати там горіхи, але, на жаль, по дорозі йому стало погано.

Автобус буквально став каретою швидкої допомоги, і до лікарні доїхав за лічені хвилини. Він на руках виніс нерухомого пасажира автобуса.

Завідувач неврологічного відділення Кременецької районної лікарні Костянтин Буковський зазначив, що завдяки миттєвій реакції водія, пенсіонер переніс інсульт без ускладнень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Харкові пенсіонера затиснуло в дверях маршрутки, водій не поспішав рятувати

Як повідомляв портал Знай, у Львові водій-псих затиснув хлопчину в дверях тролейбуса

Також, Знай писав, що на Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла не вистачає