Стало відомо про те, що ж чули очевидці по Час того, як поруч з селом в Тернопільській області впав літак. У мережі з'явилися нові подробиці.

Таким чином, повідомляється, що ввечері середи, 9 грудня, очевидці авіакатастрофи почули звук від сильного металевого удару.

Першим це побачив місцевий агроном, ігор Урманець. Він і викликав на місце швидку допомогу і поліцію.

Під Тернополем впав літак, фото: Національна поліція
Під Тернополем впав літак, фото: Національна поліція

Відразу ж туди прибув староста села, пожежники, ну, і звичайно ж набігли місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Літак прилетів дуже низько над селом, приблизно метрів 20. Прямував він з боку Козова, І сталося все дуже швидко. Знадобилося секунд 10.

Раптом, літак почав шуміти ще сильніше, і його віднесло назад в поле, де він і впав.

На щастя, він не вибухнув.

Місцевий житель відразу ж поїхав туди, щоб надати допомогу, але, як виявилося, вже було нікому.

Пілот взяв курс на село, а потім різко повернув у поле. Мабуть, у такий спосіб він хотів врятувати людей у селі. Ця подія дуже налякала всіх.

Староста села ігор Мидло припустив, що пілот намагався посадити літак, але, через те, що на полі була нерівна поверхня, зробити це не вдалося. Його тіло знайшли в 15 метрах від літака, а поруч лежали документи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, військовий літак впав на будинок у житловому районі: є загиблі, вся округа в диму. Він впав прямо посеред міста Фолі, штат Алабама, і згодом відразу ж загорівся, а вогонь перекинувся на житлові будинки.

Як повідомляв Знай, ДБР приголомшило заявою про катастрофу Ан-26 під Харковом: "З двигуном було все в порядку»

Знай.ІА писав, половина Бейрута зруйнована, іншу-паралізував колапс: влада мовчить. Ліванці починають висловлювати своє невдоволення через відсутність реакції уряду на потужний вибух у столиці.