На Тернопільщині в Заліщиках жінку з ніг до голови облив проїжджаючий повз автомобіль.
Про розповіла сама потерпіла Надія Олексів у групі "Заліщики.Online " у Фейсбуці.

За словами жінки, вчора, близько 5-ї вечора на вулиці Стефаника її з ніг до голови облили брудною водою.

"Шановні водії! Особливо дорогих авто! Не забувайте, що існують правила дорожнього руху, обмеження в швидкості, особливо по вулицях міста, а також інші учасники, тобто пішоходи! Але про що це я. Біля калабань можна зменшити швидкість, а не навпаки добавити, щоб облити брудною водою з голови до ніг.Тепер буду носити щось важке. Дякую водієві за прекрасний настрій і зіпсутий одяг", - поскаржилася дівчина.

Також у коментарях Надія додала, що це повідомлення вона написала не для того, щоб звинуватити водіїв, адже трапляються різні ситуації. Дівчині просто стало прикро, що додому з дитиною вони повернулися мокрі і брудні, а вода потрапила навіть у взуття.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"І я неодноразово потрапляла в такі ситуації", " Кажуть, якщо йти з цеглою, то швидкість машин, які їдуть, значно нижча", " Це точно, вони мені здається кайфують від такого", "І в мене така ж ситуація була сьогодні...", " Мала теж не одноразово аналогічні випадки,ба навіть на обличчя попадало", "Вина водіїв у тому , що водії не поважають пішоходів!", " Пішоходи наглі як трактори може хочаб подивитись в сторону машини", - коментували користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Травмпункти переповнені постраждалими: лікарі радять, як ходити, щоб уникнути травм

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чернівецькі Копи на швидкості збили жінку, відео приголомшило мережу: "це все пояснює"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві відморозки на байках побили пішохода: "я король дороги"