Стало відомо про те, що батько загиблого гітариста з Тернополя, звернувся в поліцію через смерть сина.

Таким чином, повідомляється, що через смерть Тернопільського гітариста Валерія Ількова, батько звернувся до співробітників правоохоронних органів. Зробив це через недовіру до місцевих лікарів.

Помер відомий Тернопільський музикант, фото: соціальні мережі
Помер відомий Тернопільський музикант, фото: соціальні мережі

У Тернопільську лікарню швидкої допомоги Валерій був госпіталізований через проблеми з підшлунковою. У неділю, 13 грудня він вже помер.

Коментувати ситуацію батько Валерія відмовився, так як співробітниками правоохоронних органів було відкрито кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Директор лікарні ж розповідає, що пацієнта намагалися лікувати при дотриманні протоколу. Пацієнту був поставлений діагноз»гострий некротичний панкреатит". Хвороба дуже швидко почала розвиватися, і це призвело до некрозу підшлункової.

На даний момент тіло було передано на судово-медичну експертизу, яка і зможе відповісти на всі питання.

Коли пройде панахида-батько відповісти не може, так як точної дати ще немає.

Його музика і щирість назавжди залишиться в серцях людей, які його знали і поважали.

Про цю втрату повідомив гітарист іншої групи, під назвою Los Colorados. Ростислав Фук пише, що Тернопіль втратив найбільшого музиканта.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Також портал Знай писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай писав, що Садовий отямився перед другим туром, судитиметься з Кабміном: "Локдаун на вихідні-абсурд" Львівська міськрада збирається подавати позов до суду на рішення Кабінету Міністрів від 11 листопада Про введення в Україні карантину вихідного дня.