Стало відомо про те, що тернополянин почав розшукувати свою матір, яка кинула його ще при народженні.

Таким чином, повідомляється, що Андрій Савчук родом з Тернополя. Він ніколи не бачив свою рідну матір, і тому прийняв рішення взяти участь у програмі «таємниці ДНК».

Там він дізнався, що у нього є брат-близнюк, якого Жінка все таки забрала додому з пологового будинку.

Значну частину свого життя Андрій витратив на те, щоб розшукати родичів, так як його прийомні батьки дуже рано покинули цей світ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Незважаючи на велику втрату, чоловікові вдалося досягти багато чого в житті - він щасливий сім'янин, у нього багато дітей, власний успішний бізнес, а також благодійний фонд.

Не здаватися-головне кредо чоловіка, яке і допомагало йому по життю. Він вірив завжди в те, що йому вдасться знайти своїх батьків, і ця віра присутня по сьогоднішній день.

У випуску програми ви зможете дізнатися, що саме турбувало чоловіка всі ці роки, чи тримає він образу на справжню матір, а також чи зможуть вони все ж зустрітися.

Нагадаємо, що вагітна жінка викинула з вікна 13 поверху немовля подруги, мати збожеволіла від горя

Як повідомляв портал "Знай", Тернопільський лікар розповів про небезпеку COVID-19 для вагітних

Також, "Знай" писав, що під Харковом малюк втік від вічно п'яних батьків