Волонтери з Тернополя готують смаколики для українських захисників на Сході. Про це розповіла волонтерка Anna Ruda на сторінці волонтерської організації "Бункер С" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що волонтери Тернопільщини планують відправиться на схід України в період з 22 по 23 грудня і порадувати українських солдатів домашніми варениками.

Волонтерка розповіла, що дана акція проходитиме до Дня святого Миколая. Однак у зв'язку з карантином волонтери не можуть зібратися в одному місці, тому було прийнято рішення готувати вареники для українських солдатів вдома.

Волонтери, фото Anna Ruda: Facebook
Волонтери, фото Anna Ruda: Facebook
волонтери, фото Anna Ruda: Facebook Бункер С

Примітно, що до даної акції може приєднається кожен бажаючий. Для цього необхідний мінімальний набір продуктів і трохи вільного часу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Кожна господиня, яка хоче допомогти, зробіть маленьке відерце вареників і зателефонуйте ми приїдемо заберемо. Можна закрутки, солодощі, засоби гігієни ,теплі шкарпетки і звичайно дитячі малюночки, які завжди в пошані!!!""- написала Anna Ruda.

Також вололтери приймають і фінансову допомогу.

Публікація Anna Ruda: Facebook Бункер З
Публікація Anna Ruda: Facebook Бункер З
Публікація Anna Ruda: Facebook Бункер С

Нагадаємо, що львів'яни заколядували на передовій, українські герої в захваті

Як повідомляв портал "Знай.uа", Арсен Мірзоян кинув вечірки заради військової справи

Також, "Знай.uа" писав, що бійці-морпіхи ЗСУ поділилися з українцями найдорогоціннішим