У Тернополі працівники сміттєзбиральної фірми залишили “презент” господарю життя, який перекривав проїзд до контейнерів припаркованою автівкою.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала Тетяна Вербицька та прикріпила фото.

"Ось такий "подарунок" залишили працівники сміттєзбиральної фірми на вул. Чернівецькій водію, який щоночі перекриває проїзд для габаритної автотехніки. До речі, пожежне авто теж не змогло би проїхати…", - написала жінка у пості.

Тим часом в Києві по вулиці Великій Васильківській 129, жителя будинку вирішили покарати за "нахабну" парковку і оточили його автомобіль сміттєвими баками.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Інші мешканці будинку скаржаться, що чоловік постійно паркується у дворі як йому захочеться і не звертає увагу на сусідів. Останнім часом він став паркуватися біля сміттєвих контейнерів, через що проїзд для сміттєвоза був заблокований. По всій видимості це і стало причиною "покарання" для чоловіка.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа