Стало відомо про те, що українська медсестра з Тернополя отримала нагороду. Довго до цього йшла.

Таким чином, повідомляється, що КНП «Бережанська ЦРЛ» поділилося радісною новиною. Ще 17 грудня в місті Київ виділи нагороду Сороці Ірині Іванівно як кращій медсестрі України в номінації " Сестра-превенція»

Нею всі шалено пишаються, і вона цього насправді заслужила, так як віддається своїй роботі на максимум.

Під час пандемії коронавірусної інфекції наші лікарі не тільки рятують чужі життя, живуть на роботі, але ще й отримують нагороди за це все. Справжня гордість нашої країни.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Нагадаємо, що ситуація з коронавірусом в Україні вже трохи легше, фіксується від 8 до 12 тисяч випадків на добу, при цьому, за останній тиждень завжди більше тих, хто одужав.

Наприклад, станом на ранок середи, 23 грудня, в Україні 10,136 нових випадків, і при цьому, видужало 15 тисяч 372 людини. Летальних випадків-275.

З початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 989 642 випадків зараження. Одужали за весь час 615 660 пацієнтів.

Нагадавши, Епіцентр "пожартував" про 72-годинну п'ятницю, українці не оцінили: "Танці на кістках»

Як повідомляв Знай, жарти в сторону: Епіцентр після 72-годинної п'ятниці придумав новий спосіб заробляти на українцях у вихідні.

Знай писав, "Хочете покуражитися? Поїхали в реанімацію": міністр Степанов присоромив Епіцентр за жарти про карантин.