Стало відомо про те, що п'яний шістнадцятирічний підліток випав з вікна в Тернополі.

Таким чином, повідомляється, що в обласному центрі з вікна на другому поверсі випав 16-річний підліток. Він був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

На місце відразу ж викликали бригаду швидкої допомоги. Прибувши на місце, вони надали першу допомогу. Стався інцидент на вулиці Чайковського.

Швидка допомога, YouTube
Швидка допомога, YouTube
у Тернопільській області п'яний підліток випав з вікна, фото: скріншот з відео

Повідомив про це генеральний директор Центру екстреної допомоги Тернопільської області Михайло Джус.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На щастя, хлопець серйозно не постраждав, лише отримав невеликі пошкодження м'яких тканин спини. Ще п'яного його госпіталізували в обласну дитячу лікарню.

Як саме стався цей інцидент - не повідомляється. Було це все випадково, або все таки навмисне, ще належить з'ясувати співробітникам правоохоронних органів.

Пощастило, що поверх був невисокий, інакше, все могло закінчитися зовсім по-іншому.

Раніше портал Знай писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав"

Також портал Знай писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди.