Стало відомо про те, що в Тернополі дівчину звільнили з роботи, бо вона захворіла на коронавірус. У роботодавця своя версія події.

Таким чином, повідомляється, що в законі йдеться, що співробітника не мають право звільнити в той час, поки вона непрацездатний, але, в Тернополі саме це і сталося. Роботодавець розповідає зовсім іншу версію.

Справа в тому, що тернополянку Юлію звільнили через коронавірус. Вона три тижні лікувалася вдома, відкрила лікарняний.

Про це повідомляє Інформаційний портал "20 хвилин. Тернополь".

Дівчину звільнили у Тернополі, фото: 20 хвилин Тернопіль
Дівчину звільнили у Тернополі, фото: 20 хвилин Тернопіль

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Керівництву відразу ж пояснила ситуацію, і там сказали, що ніяких немає проблем, все добре.

Відразу після одужання дівчина їхала на роботу, як раптом подзвонив начальник, і попросив написати заяву про звільнення. Все через тривалу хворобу.

Працювала вона менеджером з продажу на підприємстві «Промтек Україна». Влаштувалася в листопаді, і ось, знову доведеться шукати нову роботу. Чи звертатися до суду дівчина не знає.

Роботодавець же каже, що коронавірус тут абсолютно ні до чого. Все через безвідповідальне ставлення до своєї роботи.

Юлія не з'явилася 23 Листопада, так як сказала, що захворіла. У довідці про лікарняному написано, що вона хворіла з 26 листопада, тобто, три дні вона просто прогуляла.

Потім вона на ці дати поставила собі відпустку.

Всі ми люди, каже Володимир Богун, однак, потрібно відповідально ставитися до роботи. Всі ці документи повинен подати до Фонду соціального страхування.

Після звільнення почалися маніпуляції, мовляв дівчину звільнили через коронавірус, що на думку начальника абсолютно не так.

Раніше повідомляли, осатанілий вчитель накинувся на дівчинку під час уроку, клас очманів.

Як повідомляв Знай, жіночий десант навчить киянок махати кулаками, кличку позаздрить-безкоштовно і з любов'ю.

Знай писав, чи окупиться ваша освіта на державній посаді? Блогер показав зарплати в цифрах.