Відомий український співак Віктор Павлік має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями. Цього разу артист привітав українців з Різдвом у соцмережі Instagram.

Віктор Павлік привітав українців з Різдвом і заспівав чуттєву пісню під гітару.

Музикант опублікував відео, на якому побажав українцям, здоров'я, душевного спокою і мирного неба над головою. Після цього він заспівав різдвяну пісню під гітару.

"Дорогі мої люди, дорогі друзі, дорогі побратими, брати і сестри, сердечно вітаю вас зі святом Різдва Христового! Від щирого серця бажаю міцного-міцного здоров'я, Божого благословення, мирного неба над головою, мудрості нам, витримки, терпіння і спокій в душі" - сказав Віктор Павлік.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У підписі до публікації музикант також привітав українців зі святом і сказав, що дарує їм різдвяну пісню.

"Багато християн у світі сьогодні святкують День народження Ісуса Христа! Щиро вітаю всіх! І дарую цю колядку! Музика Влада Пономаренко. Слова Федора Млинченка " - написав Віктор Павлік.

Публікація Віктора Павлика: Instagram
Публікація Віктора Павлика: Instagram
Публікація Віктора Павліка: Instagram

Нагадавши, Дантес збентежив заявою в шоу Дурнєва: "я красивий і п*дар"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Балан в минулому? Тіну Кароль помітили з молодим "обранцем": "Пора груди прикривати"

Також, "Знай.uа" писав, Леся Нікітюк перед "Холостячкою" збентежила глибоким декольте і показала свої висюльки