Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш вперше розповів про свою родину. Про це повідомили у виданні "TeNews".

Губернатор області розповів, що Тернопільщина завжди для нього була рідною, адже тут живуть родичі його дружини. До того ж дружина Володимира Труша Ірина навчалася в Тернопільському педагогічному університеті імені В.Гнатюка за спеціальністю філологія.

Крім цього Володимир Труш додав, що в Тернопільській області має велику кількість друзів і відчуває себе в цих краях як вдома.

Володимир Труш, фото: Facebook
Володимир Труш, фото: Facebook
Володимир Труш, фото: Facebook

Також Володимир Труш не міг не розповісти про свою доньку Анастасію, яка нещодавно вступила до одного з університетів Львова на юридичний факультет.

"Я вдячний дружині і дочці за підтримку і розуміння. Як тільки з'являється вільна хвилина, я їм дзвоню. Вони знають про мої справи, про мій день, я часто запитую поради у дружини, тому що з боку ситуація завжди виглядає по іншому, і часом цього свідомого погляду не вистачає в моїй роботі. Звичайно, мені їх не вистачає, але я радію, що попереду багато вихідних і я проведу ці дні з сім'єю" - розповів Володимир Труш.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Володимир Труш з сім'єю, фото: lypa.com.ua
Володимир Труш з сім'єю, фото: lypa.com.ua
Володимир Труш з сім'єю, фото: lypa.com.ua

Нагадавши, Зеленський у Франківську потиснув руку новому губернатору Бойчуку і помчав святкувати Новий рік: "Одна команда"

Як повідомляв портал "Знай.uа", очільник Хмельниччини Гамалій подивився на поляків і схопився за сміття: "Побудуємо три заводи"

Також, "Знай.uа" писав, екс-губернатор Харківщини Кучер похвалився сталевими м'язами, богатирі позаздрять: "Завжди в тонусі"