В Тернопільській області, у селі Велика Березовиця, молоду матір утримали від непоправного вчинку. Про це повідомили у місцевій поліції.

Як зазначається, 23-річна мешканка села завдала своїй чотирирічній дитині ножового поранення. Очевидці події викликали правоохоронців та швидку допомогу, повідомивши, що жінка намагалася перерізати дочці горло.

Правоохоронцям неадекватна жінка не змогла пояснити, що стало причиною її загрозливої поведінки.

Прибулі на виклик медики не виявили у дитини жодних небезпечних для життя поранень, однак все-таки госпіталізували до психоневрологічного диспансеру її матір – у неї діагностували гострий поліморфний психотичний розлад.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Поліція проводить перевірку всіх обставин події.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив - Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай.ua писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".