На Тернопільщині голова інфекційного відділення лікарні щодня їздить на роботу по 40 кілометрів. Про це розповіли у виданні "Суспільне".

Завідуюча інфекційним відділенням Козівської центральної районної лікарні Ганна Яценко щодня їздить на роботу з Тернополя в Козову — це 40 кілометрів в один кінець.

У Козівській лікарні Ганна Яценко работатет з вересня. Для того, щоб вчасно добиратися на роботу вона прокидається о 06:00 ранку, через годину вона сідає на автобус і о 08:00 починається її робочий день.

Жінка погодилася на такий графік, оскільки їй запропонували посаду завідуючої.

"Я просто була лікарем стаціонару, а тут таки заввідділом-нові обов'язки, повністю новий колектив, більше вдвічі" - розповіла Ганна Яценко.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Анна Яценко, фото: Суспільне
Анна Яценко, фото: Суспільне
Анна Яценко, фото: Суспільне

У відділенні працює 12 осіб і лише двоє не хворіли коронавірусом. Також в ньому розміщен7о 10 палат і 20 ліжок для розміщення інфікованих.

"Держава дала додаткові кошти на кисень. Провели додаткові точки і з кисневими точками проблем немає. Також є кисневі концентратори в необхідній кількості " - додала Ганна Яценко.

Не дивлячись на такий щільний графік і пандемію Анна Яценко встигає знайти час для хобі і дуже любить свою роботу.

"Люблю читати. Цього року мені подарували гітару. Я вчуся грати на ній. І мені подобається моя робота. Це не так, що кожен день йдеш і не маєш настрою, тому що тобі не подобається те, що ти робиш. Мені подобається. І особливо мені подобається, коли люди йдуть додому" - зізналася Анна Яценко.

Нагадавши, український ангел у білому халаті безкоштовно оперує тих, хто не в змозі платити: "Не все вимірюється грошима"

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні covid-19 влаштував тривожні свята, медики збираються з силами - МОЗ оновило статистику на 3 січня

Також, "Знай.uа" писав, Львівський медик розповів про ускладнення після лікування коронавірусу антибіотиками: кишечник може не витримати