У Тернополі розшукують Ярмолюка Богдана Вікторовича 1990 року народження.

Про це повідомила мати зниклого Леся в групі "Тернопільські новини", посилаючись на МВС України.

Як стало відомо, чоловік зник 22 листопада 2020 року. Богдан пішов на роботу, але після додому не повернувся. До цього дня про його місцезнаходження нічого не відомо.

джерело: Фейсбук
джерело: Фейсбук

Прикмети Богдана: обличчя прямокутне, волосся коротке і темне, пряме, ніс прямий, тонкі губи, підборіддя виступаюче, вушні раковини прилеглі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

джерело: Фейсбук
джерело: Фейсбук

"Розшукую сина ЯРМОЛЮКА БОГДАНА 1990 р.н.22.11. 20..вранці пішов на роботу і досі не повернувся. Прошу може хто бачив. Дайте знати",- написала мати зниклого.

джерело: Фейсбук
джерело: Фейсбук

Нагадаємо, в Тернополі родичі розшукують зниклого безвісти чоловіка.

За інформацією, наданою родиною правоохоронцям, 72-річний Коник Петро Степанович (Стефанович) востаннє був вдома ще 31 грудня 2020 року.

Чоловік 1948 року народження виглядає на свій вік, високого зросту (175 сантиметрів), вага приблизно 65-70 кілограм, худорлявої статури.

Волосся сиве, з залисинами. Особа овальної форми, очі блакитні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Польщі таємниче зникли двоє заробітчан зі Львова: рідні сподіваються на диво перед Різдвом

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Чернівцях зник чоловік з психічними відхиленнями, рідні б'ють на сполох: "хворий і безпорадний"

Також «Знай.иа " писав, що Під Тернополем знайшли тіло зниклого чоловіка: повис на дереві