Стало відомо про те, що відомий спортсмен з Тернопільської області став батьком вдруге. Радісна новина перед святом.

Таким чином, повідомляється, що відомий Тернопільський боєць Микола Гринчук знову став батьком. Напередодні Різдва його сім'я стала ще більше, народилася дівчинка.

Микола Гринчук знову став батьком, фото: Facebook
Микола Гринчук знову став батьком, фото: Facebook

Про це спортсмен написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні я став більш щасливим татком. У нас народилася донечка. Спасибі тобі моя солоденька, за нашу зозулю " - написав чоловік у своїй публікації.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, що Микола Гринчук-відомий фрі-файтер з Тернополя, входив до четвірки найкращих фрі-файтерів у всьому світі.

Микола Гринчук, фото: соціальна мережа Facebook
Микола Гринчук, фото: соціальна мережа Facebook

Фрі-файт-бойове мистецтво, за типом вільного бою.

Нагадаємо, що у місті Мукачево Закарпатської області за вересень місяць народилася рекордна кількість дітей за останні 7 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців за рік стало на 250 тисяч менше. Згідно з даними Державної служби статистики, 1 січня 2019 року населення України становило 42 мільйони 150 тисяч осіб. Рівно рік по тому ця цифра склала 41 мільйон 900 тисяч чоловік.

Також Знай.ua писав, що у Львові останнім часом кількість шлюбів зменшилася на третину. До того ж, цього року в обласному центрі народилося менше дітей.

Протягом січня-липня 2020 року в місті зареєстровано 2652 одруження. Як порівняти з січнем-липнем 2019 року кількість шлюбів зменшилася на 1376 одиниць