Стало відомо про те, що в Тернополі водій тролейбуса перетворилася на святкового персонажа. Все для того, щоб повернути городянам атмосферу світлого свята - Різдва.

Таким чином, повідомляється, що в Тернополі, жінка яка працює водієм тролейбуса, перетворилася на Солоху на різдвяні свята. Вона вирішила подарувати городянам гарний настрій.

"Христос народився. Солоха запрошує хлопців на тролейбусний маршрут під номером 10. 8 січня вона буде їздити по 11 маршруту " - сказано в повідомленні.

Малеча отримує цукерки, тому гарний настрій точно забезпечено.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Про це розповіла Оксана Перняк на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, раніше стало відомо про веселу маршрутку в Одесі. Водій радує пасажирів свого транспортного засобу не тільки святковими піснями, а й виглядом. Відповідне відео з'явилося у фейсбук-спільноті»Одеса як вона є".

Чоловік вийшов на роботу в костюмі Снігуроньки, сталося це 1 січня. На ньому надіта шуба синього кольору і шапка з традиційними білими кісками новорічної героїні.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності.

Як повідомляв портал "Знай", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри.