Стало відомо про те, чи запроваджуватимуть локдаун у Тернополі. Сергій Надал відреагував на зміну епідеміологічної ситуації в місті.

Таким чином, повідомляється, що днями Сергій Надал заявив про те, що найімовірніше, в місті не будуть вводити локдаун, так як ситуація з хворими на коронавірус стабільна, нові випадки фіксуються, але їх не так багато. Більше людей стало одужувати, а серед дітей і зовсім практично немає хворих.

Сергій Надал, фото: скріншот з відео
Сергій Надал, фото: скріншот з відео

Однак, він зробив нову заяву, в якій заявив, що якщо протягом наступних кількох днів кількість нових випадків значно зросте, тоді рішення комісії буде оскаржене, і місто Тернопіль перейде в режим жорсткого карантину.

Крім того, влада чітко розуміє те, що зараз Свята, люди розслаблені, відвідують різні місця, і навряд чи дотримуються карантинних обмежень. Зараз тестування в повній мірі не проводяться, але, скоро все повернеться в колишній режим.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я не боюся приймати важкі, але правильні рішення, якщо в цьому є об'єктивна потреба» - підсумував мер Тернополя Сергій Надал.

Нагадаємо, що раніше На Тернопільщині вшанували пам'ять легендарної графині, яка заснувала монастир: виховувала дівчаток для справжніх джентльменів

Як повідомляє портал "Знай.ua" Тернополяни нагодували українських захисників "маминими" стравами, приготовлено з любов'ю: 200 літрів куті та 3500 вареників

Також "Знай.ua" писав про те, що Тернопільські віряни розповіли, як колядувати в карантин: "Приєднуйтесь онлайн"