Маленька дівчинка страждає через величезну рідну пляму на обличчі. Про це розповіли в сюжеті "Life Новини".

Маленька місяць страждає від гігантського меланоцитарного невуса - новоутворення яке може перетвориться в меланому і зустрічається лише 1-2% населення планети. У дівчинки воно виникло на обличчі і прийняло незвичайну форму, тому його часто називали "маскою Бетмена".

У США батькам дівчинки запропонували видалення невуса хірургічним шляхом. Лікарі планували провести на обличчі місяця близько 80-ти операцій протягом 5-ти і загальна вартість лікування склала б 400 000 доларів.

Медики з Краснодара, Росія, запропонували альтернативну, нову методику-фотодинамічну терапію. Цей метод передбачає використання лазера для видалення невуса і коштує в 4 рази дешевше. Так, мама разом з Місяцем тимчасово переїхала з Майамі в Краснодар.

Місяць з мамою, кадр з відео: YouTube Life Новини
Місяць з мамою, кадр з відео: YouTube Life Новини
місяць з мамою, кадр з відео: YouTube Life Новини

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Лікарі не ставлять завдання відтворити незайману шкіру на обличчі дівчинки. Головним завданням є саме видалення невуса, зараз місяці вже провели кілька операцій і практично повністю видалили новоутворення на лобі і століттях.

Місяць, кадр з відео: YouTube Life Новини
Місяць, кадр з відео: YouTube Life Новини
місяць, кадр з відео: YouTube Life Новини

Мама Місяця каже, що їй подобається в Краснодарі і місцеві жителі дуже добре до неї ставляться. Вона також будує плани на закінчення лікування дочки і вважає, що їй потрібно буде звернутися до пластичних хірургів.

"Їй ще знадобляться пластичні операції, як лікарі видалять їй весь невус. Думаю, що ще рік принаймні " - розповіла мама Місяця.

Нагадавши, важке життя українця з Донбасу показали одним відео: як підліток У 44

Як повідомляв портал "Знай.uа", вагітна двійнею жінка завагітніла третім, лікарі прозріли: "Минуло 11 днів"

Також, "Знай.uа" писав, дівчина скинула 200 кілограм і показала стрункі форми, колишню пампушку неможливо дізнатися: "Розповім всім"