Стало відомо про те, що в Тернопільській області розшукують сімнадцятирічну дівчину. Нікому не відомо про її місцезнаходження.

Таким чином, повідомляється, що співробітники поліції розшукують Нішту Марію. Вона проживає в селі Залізці, що 2003 році народження. Дівчинка пішла з дому в неділю, 10 січня.

Підліток, фото: Facebook
Підліток, фото: Facebook

Близько мережі ранку вона вийшла з дому разом з собакою, і не повернулася. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції Тернопільської області.

Собака була знайдена на центральному автовокзалі міста Тернопіль, а то, де зараз знаходиться дівчина - невідомо.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З особливих прикмет: зріст 175 сантиметрів, довгі темно-русяве волосся, а на обличчі родимки.

Була одягнена вона в чорний плащ, чорні кросівки, а на голові була темно-синя шапка.

Якщо раптом у вас з'явиться будь-яка інформація про те, де зараз може перебувати підліток, зателефонуйте за номером телефону (0352) 27-11-70 або ж( 03540) 2-20-46, 2-12-45.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Запоріжжі розшукують дев'ятирічного хлопчика. Пішов з дому і досі не повернувся. У селі Михайлівка, що в Запорізькій області зникла дев'ятирічна дівчинка.

Також Знай писав, що 1 жовтня на Тернопільщині зникла 35-річна жінка. Тетяну Цибрій розшукують вже 2 місяці, але слідів жінки так і не виявили, також вона не виходила на зв'язок з рідними. Вона проживає в Тернополі і вже 2 місяці не поверталася додому.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві зникла 16-річна дівчина. Батьки звернулися в поліцію. Дівчині 16 років, звуть її Тереза Кондик. 24 червня вона пішла з навчального закладу, і вже практично півроку про неї ніхто не чув.