Стало відомо про те, що в Тернополі попри карантин продовжують працювати Ресторани. Поки вся країна сидить вдома.

Таким чином, повідомляється, що незважаючи на те, що по всій країні ввели локдаун, в Тернополі частина закладів продовжує працювати. Люди з легкістю можуть прийти в кафе або ресторан і поїсти.

Салони краси працюють,» зимове містечко " теж працює, частина закладів громадського харчування теж.

Один з місцевих рестораторів, який зараз реєструє свою релігійну організацію, Тарас Ковальчук розповів, що заклади працюють на самовивіз і доставку, але, наприклад, люди які хочуть відвідати храм «братства лисих», можуть провести служіння і причаститися в звичайному режимі, як це було під час адаптивного карантину.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

На думку ресторатора, карантин повинен бути або для всіх, або ні для кого. А так виходить, що все працює вибірково, і це не зовсім чесно.

Варто відзначити, що частина закладів у Тернополі працюватиме тільки на доставку до 25 січня, а частина з них і зовсім закрилася до кінця локдауну.

Нагадаємо, українцям заборонили купувати Шкарпетки, колготки і лампочки - у людей здають нерви: "маразм міцнішає"

Як повідомляв портал "Знай.ua", локдаун не писаний? Як Фокстрот обходить заборону і що пообіцяли покупцям

Також, "Знай.ua" писав, міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун: що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин