Стало відомо про те, що влада не підтримала пропозицію Сергія Надала стосовно карантину в Тернополі. Місто хочуть закрити.

Таким чином, повідомляється, що на сторінці міського голови Тернополя з'явилося повідомлення про те, що вони намагалися зробити все можливе для того, щоб місто працювало з 8 січня в звичайному режимі, з адаптивним карантином, як це було і раніше, але, влада не підтримала таке рішення.

Ситуація з коронавірусом, на думку Сергія Надала, в кожному місті різна, і саме в Тернополі вона є не такою критичною, як в інших областях.

Незважаючи на це, Кабінет Міністрів вимагає від усіх, щоб у місті дотримувався локдаун.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Діти будуть змушені перейти на дистанційне навчання до 24 січня, але садочки для дітей будуть відкриті. Що стосовно підприємців: працювати зможуть тільки ті, робота яких дозволена в постанові уряду.

Наприкінці Сергій Надал звернувся до місцевих жителів, які переживають не найкращий час. Епідемія принесла тривогу, фінансові труднощі та обмеження.

"Щиро вдячний лікарям, вчителям, батькам, а також підприємцям за терпіння. Я переконаний, що разом ми зможемо подолати і це випробування. Здоров'я нам всім! Бережіть себе, своїх дітей і батьків!» - підсумував він.

У коментарях користувачі розділилися на два табори. Одні стверджують, що меру спочатку потрібно було поцікавитися у городян, адже деякі є прихильниками жорсткого карантину, незважаючи на низьку статистику.

Коментарі під постом Сергія Надала, фото: скріншот FB
Коментарі під постом Сергія Надала, фото: скріншот FB

Інші ж навпаки почали хвалити Сергія Надала, і стверджувати, що такий міський голова потрібен кожному місту України, щоб він відстоював права до кінця.

Нагадаємо, українцям заборонили купувати Шкарпетки, колготки і лампочки - у людей здають нерви: "маразм міцнішає"

Як повідомляв портал " Знай.ІА", локдаун не писаний? Як Фокстрот обходить заборону і що пообіцяли покупцям

Також, " Знай.ІА " писав, міністр Степанов відповів на всі питання про локдаун: що заборонено і чому потрібен жорсткий карантин