У Тернополі в лікарнях, де лікують заражених коронавірусом встановлюють кисневі концентратори. Мер міста Сергій Надал заявив, що влада працює над тим, щоб забезпечити лікарні і пацієнтів кисневими точками.

За словами градоначальника обласного центру в кисневі концентратори можуть виробляти кисень прямо в лікарні. Надал розповів, що разом з лікарями міська влада обговорила, які концентратори працюватимуть у лікарнях. Частина обладнання вже встановлюється в лікарнях міста. ще частина обладнання закуплена і доставляється в Тернопіль. Далі Надал попередив городян, що Медичне обладнання – не панацея, а вірус викликає серйозні зміни в організмі. Він також попросив дотримуватися правил карантину і уникати людних місць.

Кисневі концентратори являють собою сучасну заміну застарілим балонам з киснем, які необхідно додатково заправляти. Нове обладнання бере повітря з навколишнього середовища, стискає його і дає можливість дихати пацієнтам, у яких діагностовано істотне ураження легеневої тканини.

Нагадавши, Знай писав, що міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявляє про контрольовану ситуацію з коронавірусом в Україні. Однак люди, які зіткнулися з важкими проявами інфекції говорять про зворотне.

Також Знай повідомляв, що доктор Комаровський розповів, як можна врятуватися від Covid-19. Популярний лікар розповів, що немає ліків від коронавірусу, а єдиним захистом від хвороби може стати вакцина.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Житомирі стареньку жінку з коронавірусом заганяли до важкого стану по лікарняних кабінетах.