Стало відомо про те, що відомий український співак Віктор Павлік стане батьком вчетверте. Молода дружина вагітна первістком.

Таким чином, повідомляється, що зовсім скоро Віктор Павлік знову стане батьком, його молода дружина Катерина Репяхова чекає дитину, і вони навіть вже знають його стать.

На своїх сторінках в соціальних мережах пара опублікувала фотографії, на яких видно вже кругленький животик дівчини. Це буде її первісток.

У своїх stories дівчина повідала, що вони вже знають стать малюка, але поки тримати його в секреті. Як і термін вагітності.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Відомо тільки, що це вже другий триместр, і вагітність вони планували. Спочатку Катерина не вірила, зробила кілька тестів, здала кілька разів аналізи, і тільки потім вже переконалася, що у них буде малюк.

Коментарі під постом Віктора Павлика, фото: скріншот
Коментарі під постом Віктора Павлика, фото: скріншот

Фанати почали вiтати пару з майбутнiм поповненням.

Нагадаємо, що офіційно Віктор Павлік і Катерина Репяхова розписалися 29 травня 2020 року, але, весілля так і не зіграли досі.

Спочатку перенесли через епідемію коронавірусу, і вирішили зіграти в середині серпня. Однак, 7 серпня помер 21-річний син Віктора, він хворів на рак.

Нагадаємо, Віктор Павлік показав архівні кадри із загиблим сином, сліз не стримати.

Як повідомляв Знай.ua, екс-дружина Віктора Павліка прокоментувала концерти співака після смерті сина.

Також Знай.ua писав, що Віктор Павлік не зміг оговтатися від загибелі сина, відео, яке неможливо дивитися без сліз.