У Тернополі іноземці заспівали українську колядку. Про це розповіли на сторінці Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що іноземні студенти Тернопільського національного медичного університету записали на відео привітання З Різдвом та заспівали колядку українською мовою.

"Всього колядувало 20 студентів з таких країн, як Зімбабве, Гана, Еквадор, Єгипет, Руанда, Конго, Індія, Нігерія, Пакистан, ПАР."- підкреслили в публікації.

Публікація Тернопільського національного медичного університету: Facebook
Публікація Тернопільського національного медичного університету: Facebook
Публікація Тернопільського національного медичного університету: Facebook

На опублікованому відео можна помітити іноземних студентів, які одягнені в українські вишиванки. Спершу вони привітали українців з Різдвом, а потім заспівали популярну українську колядку "Добрий вечір тобі пане господарю".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Прийміть наше привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим. Нехай ці свята принесуть вам і вашим родинам добробут, мир і достаток. Бажаємо вам поваги від колег і тепла від друзів. Щастя Вам і міцного здоров'я. З Новим Роком та Різдвом Христовим!" - привітали студенти українців.

Нагадавши, Усик у рясі привітав українців з Різдвом двома мовами: "Коли батюшка - свій кент"

Як повідомляв портал "Знай.uа", мер польського Вроцлава защебетал українською, нашим чиновникам варто повчитися: "Для мене честь..."

Також, "Знай.uа" писав, міністр українського походження Христя Фріланд показала Різдво в Канаді: вишиванки та кутя на столі